Memang tak boleh lupa....

my story Monday, April 22, 2013

PRU OH PRU!

my story Monday, April 22, 2013

Dah lama dah!

my story Thursday, April 18, 2013

Supaya Si Dia Tetap Lekat!

infotips rumahtangga Thursday, April 18, 2013

Susahnya Lelaki Nak Minta Maaf. Betul ke?

semua mengenai lelaki Wednesday, April 17, 2013

Betul ke lelaki manja merimaskan?

semua mengenai lelaki Wednesday, April 17, 2013

Antara MEMBERI dengan MENERIMA!

just sharing and remind Wednesday, April 17, 2013

Macam-macam ragam...

just sharing and remind Monday, April 15, 2013

Jangan pandai cakap ya....

just sharing and remind Saturday, April 13, 2013

Reti menghargai!

just sharing and remind Saturday, April 13, 2013

Gagalkah aku??

just sharing and remind Tuesday, April 09, 2013

Resepi Awet Cinta.

infotips rumahtangga Monday, April 08, 2013

Kelebihan menyebut kalimah Bismillah.

himpunan ilmu dan doa Sunday, April 07, 2013

Maksud pemberian sebuah hadiah.

infotips cinta Saturday, April 06, 2013

Macam mana nak kurangkan makan.

infotips sihat dan diet Saturday, April 06, 2013

Tips menghindari dari jenayah siber.

infotips rumahtangga Saturday, April 06, 2013

CINTA!

infotips cinta Friday, April 05, 2013

Pentingkan Diri Sendiri - Kikis atau Buang Terus Dari Diri Anda!

just sharing and remind Friday, April 05, 2013

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Bloglist Mac 2017

Geng AFBians

Pengomen Tegar