23 April 2015

# my story

My hero 7 month already!

My hero 7 month already! | Assalamualaikum wbt. Betapa cepatnya masa berlalu. Ahmad Ammar Rizqie dah pun 7 bulan usianya. Rasanya baru semalam cikla gigih berjuang melahirkannya, kemudian berkampung di ward nicu selama hampir 2 minggu gara-gara suspect jangkitan kuman. Semuanya menjadi memori indah dalam hidup cikla. Mana taknya, first time duduk ward. Hahaa....

My hero 7 month already!


My hero 7 month already!
My hero 7 month already!
              
My hero 7 month already!
My hero 7 month already!

Sekarang pun Ammar dah pandai merangkak. Memang pantang letak kat bawah, laju je merangkak. Lagi-lagi kalau ada barang yang nak diambilnya. Gigi pun dah nak menjenguk. Abislah lepas ni ibu kena gigit. 

Semoga anak ibu membesar dengan sihat dan jadi anak kebanggaan ibu ayah. Ibu sayang Ammar ketat-ketat. Muahhhh... ❤❤❤

2 comments:


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.