03 July 2015

# contest

GA Kawaidesu Concept Raya 2015 Bernilai RM395.

Assalamualaikum wbt....

GA Kawaidesu Concept Raya 2015 Bernilai RM395. | Wah, di pagi Jumaat yang berkat ini cikla nak ajak korang join giveaway ni.... nak join klik je kat bawah tu...



 http://www.kawaidesuconcept.com/2015/07/ga-kawaidesu-concept-raya-2015-bernilai.html



Tarikh Tutup pada 7/7/2015 (12.00 tengah hari).


Pergi ke kedai membeli kuini, 
Marilah kita sama-sama memeriahkan GA ini.

ewah ewah... berpantun pulak. Oklah, jangan lupa join tau... sekian dulu, wassalam...

-TAMAT SUDAH-

4 comments:

  1. good luck
    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/07/ga-kawaidesu-concept-raya-2015-bernilai.html

    ReplyDelete
  2. Good luck !
    Jemput join Segmen Yaya
    http://stnrsyfh.blogspot.com/2015/07/segmen-memoir-of-ramadhan-by-yaya.html

    ReplyDelete
  3. As-salam. Kita datang blogwalking dari GA yang sama.... jemput singgah -

    http://www.bakul2011.com/2015/07/ga-kawaidesu-concept-raya-2015-bernilai.html

    url : www.bakul2011.com

    ReplyDelete


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.