30 July 2015

# contest

SEGMEN RAYA BERSAMA MAMAMYJA.

Assalamualaikum wbt.....

SEGMEN RAYA BERSAMA MAMAMYJA. | Di petang yang permai ini, cikla nak ajak korang join segmen ni. Jom arrr join, kita support each other..... Tak gitu....

Sebagai memenuhi syarat segmen yang mahukan gambar raya ditepek di sini, so cikla tunaikanlah.
Ni diaaaaa..... (segannya.... blushing jap)...




Tahun ni cikla sekeluarga bersepakat memilih warna hijau turquoise sebagai tema. (ewahh skema sungguh ayat)... hahaha... al-kisahnya takdelah yang menarik pasal baju raya ni, cuma yang cikla ingat, susah betul nak cari saiz yang sesuai untuk sikenit cikla tu. Maklumlah, badan seketoi.... haha.... yang budak pompuan dua orang tu mujurlah ada saiznya. Kalau tak memang susah sikit nak cari terutama si kakak, badannya gendut sikit.... kang baru seminggu raya dah tak muat dah....

Oklah, taknaklah membebel panjang-panjang, kang kebosanan pulak korang membacanya... hahaha... korang pun jomlah join sekali..... ok... kalau nk join just klik link kat bawah ni.....

http://www.mamamyja.com/2015/07/segmen-raya-bersama-mamamyja.html

Tarikh Segmen : 30 Julai - 31 Ogos 2015.

Sekian dulu, wassalam.....

-TAMAT SUDAH-

4 comments:

  1. Comei bergambar sekeluarga and sedondon gitu..
    Semoga berjaya dan selamat hari raya !!!!

    ReplyDelete
  2. Salam kenal cikla, pcl ucap selamat hari raya maaf zahir batin. Cantik gambar raya sedondon gitu.

    http://www.nazlee.com/2015/07/segmen-raya-bersama-mamamyja.html

    ReplyDelete
  3. sama tema kita.Tapi saya tak menjadi...haru biru dondon.hihi,selamat berkenalan sis...

    ReplyDelete


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.