16 September 2015

# contest

Giveaway : BB Cream (Nurrul's Beauty) by RianaLittleCuties.

Assalamualaikum wbt.....

Giveaway : BB Cream (Nurrul's Beauty) by RianaLittleCuties. | Cepat-cepat, masa dah nak tamat ni.... Korang nak join sempat lagi ni... Jom klik banner reramai... Ok.... Moh kita....


http://rianalittlecuties.blogspot.my/2015/09/giveaway-bb-cream-nurruls-beauty-by.html


Syarat-syarat DOREMI.... Haha  ;)

1- Anda mestilah blogger dari Malaysia.
2- Follow  di Google Friend Connecter Riana Little Cuties
3- Follow G+ . RianaLittleCuties
4- Follow IG  @norhafizahalwi
5- Buat Entry bertajuk "Giveaway: BB Cream (Nurrul's Beauty) by RianaLittleCuties"
6- Copy n paste gamba dlm entry nie...dan backlink ke entry ini...
7- Lepas dah buat tu...tinggalkan url anda di komen entry ini ;)
8- Syarat kepada pemenang nanti bagi feedback lepas guna BB Cream itu ;) (x kesahlah feedback di blog ke atau di Whatapps ke atau di Email penganjur ke...terpulang....feel free)


Syaratnya pun senang je kan? Harap ada rezeki... Amin... Join tau. Oklah, sekian dulu... Wassalam....

-TAMAT SUDAH-

9 comments:


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.