Tudung Aidijuma Giveaway by Anies.

by - September 16, 2015

Assalamualaikum wbt...

Tudung Aidijuma Giveaway by Anies. | Wah.. Macam best je tudung adijuma ni. Macam nak try je... Hope ada rezeki Cikla nanti... Korang kalau nak join, klik je kat banner tau...


http://aniesandyou.blogspot.my/2015/09/tudung-aidijuma-giveaway-by-anies.html



Sejujurnya, Cikla takdelah pengalaman pakai tudung adijuma ni... Kalau tudung bawal crepe tu, Cikla baru berjinak-jinak nak pakai. Itu pun tengok adik Cikla pakai.... Ermmm....best jugak... Sebelum ni Cikla suka pakai tudung yang sarung terus tu je. Tudung yang ala-ala tudung fareed a tu... (Nak beli tudung fareed tak mampu. Yang ala-ala fareeda pun jadilah... Hehe)... Bukan apa, senang. Maklumlah, anak-anak kecik lagi. Nanti baru nak terkial-kial kat depan cermin nak melilit tudung, anak dah menjerit... Haha.... Tapi, sekarang ni Cikla suka pakai shawal, macam pashmina tu... Senang and sedap pakai.... Nak pakainya pun cepat.... Banyak jugak koleksi pashmina Cikla... Kalau keluar memana, mesti beli kalau dah terberkenan... Sampai kan hubby sebelah jeling-jeling manja lagi.... Mana tak, Cikla kalau dah tengok tudung memang agak "rakus" sikit. Paling tak mesti rembat selai... Kalau tak, memang tak sah ko Jemah... Haha... Aik, panjang pulak story Cikla... Walauapapun, harap Cikla ada rezekilah, boleh merasa pakai tudung adijuma pulak.... Hehe...

Oklah, korang pun joinlah.... Sekian dulu... Wassalam.....

-TAMAT SUDAH-

You May Also Like

8 Orang yang komen.

  1. Tudung AJ ni best sbb xyah iron byk kali. Part plg best bab muka dia. Ngam2 cantik jek ngan muka kite. Huhu

    Hai, cik la. Pekaba? Lama ana x menyinggah sni. Hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la... Damia org ckp tudung ni best... Tak sudah nk urus...

      Hai ismi... Apa Khabar? Cikla sihat2 aje. Tq for asking...

      Delete
  2. assalamualaikum....
    alhamdulillah...
    terima kasih kak krn sudi support & join...
    insya allah ada rezeki pasti tak ke mana ;-)


    p/s senyum2 sy bc entry ni

    ReplyDelete
  3. hehe.. membalas kunjungan dari segmen yang sama..

    ReplyDelete


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.