30 October 2015

# contest

Segmen : Jom Tingkatkan Followers.

Assalamualaikum wbt....

Segmen : Jom Tingkatkan Followers. | Jom join segmen ni nak.. Kalau nak join, klik je banner tu...



 http://leyastorymory.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-jumlah-followers.html



Lepas tu kan, Cikla nak tag dua orang aweks yang comel ni....

ANAJINGGA dan YANIE YUSUF.

Followers blog Cikla ni baru 180 orang je....

Segmen ini akan berlangsung seminggu sahaja, bermula dari sekarang, 23/10/2015 HINGGA 30/10/2015. 

Oklah, join tau... Sekian dulu... Wassalam....

24 comments:

  1. Semoga bertambah lagi follower Cikla..

    ReplyDelete
  2. hai awak, ini dia senarai peserta. jemput tengok. baca entry sampai habis ye wak. terima kasih. Happy blogwalking

    http://leyastorymory.blogspot.my/2015/10/senarai-peserta-segmen-jum-tingkatkan.html

    ReplyDelete
  3. hai, dari segmen yg sama, follow sini, jemput singgah

    http://jepunmari2.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  4. Singgah bw kat sini
    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  5. Salam perkenalan. Follow dari segmen sama ^^

    http://najihaamarzukii.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  6. Singgah dari segmen sama! Done follow sini, nice blog. Jemput singgah blog Yana :)

    http://leeyawner.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  7. Haii..Terjah Sini Lagi..Dari Segmen Yg Sama..

    http://mimirheem.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    Jom Blogwalking !Sambil2 Follow ..Hehehe

    ReplyDelete
  8. holla!!
    singgah dan follow dari segmen yg sama!
    :)

    ReplyDelete
  9. jalan2 http://jmbelog.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    join sini > http://lynk.my/rmg

    ReplyDelete
  10. Singgah sini from segmen yang sama and done follow, singgah blog saya for followback, okay?

    http://itsfixqrimalek.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followe-by-leya.html

    ReplyDelete
  11. singgah sini..dari segmen yang sama... dah follow...follow saya balik ya...
    http://nurriffah-islam.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  12. salam singgah pagi..dr segmen yg smaa..
    http://fififizahresepi.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  13. singgah dr segmen yg smaa
    http://fififizahresepi.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  14. singgah dan follow sini. selamat bersegmen ^^

    http://annalieyana.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    jemput jenguk blog saya ye. cantik blog awak

    ReplyDelete
  15. hai...mamayu dari segmen yang sama juga.. done follow awak :)
    http://citirahayu.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    nanti follow mamayu ek >>> http://lynk.my/AvB

    ReplyDelete
  16. balas kunjungan dari segmen yang sama + done follow here

    http://dunia-iekafarhana.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  17. sorry lambat blogwalking ke sini..

    Jom singgah :)

    http://www.azhafizah.com/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  18. hai cikla,, already follow u. follow me back ya

    http://jepunmari2.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  19. Salam singgah, done following u. Follow me back ok dearie :)
    http://surayajafar.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-follower.html

    ReplyDelete
  20. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.