27 November 2015

# contest

Giveaway Bawal Crepe From Muja & Huda.

Assalamualaikum wbt...

Giveaway Bawal Crepe From Muja & Huda. | Hai semua, jom join giveaway adik kita ni... Nak join klik kat banner comel tu...


http://nuurhuudaa.blogspot.my/2015/11/giveaway-bawal-crepe-from-muja-huda.html


Hadiahnya semestinya bawal crepe la kan.. Hihi.. Jom tengok syaratnya pulak...

  1. Follow blog dan Google+ Muja dan Huda
  2. Like Fanpage Muja dan Fanpage Huda.
  3. Buat 1 entry bertajuk "Giveaway Bawal Crepe From Muja & Huda"
  4. Copy banner di atas dan backlink kan ke entry.
  5. Publish post dan tinggalkan link entry di bahagian komen.
  6. Peserta digalakkan blogwalking antara satu sama lain untuk mengeratkan lagi hubungan hubungan sesama blogger :D
Tarikh tutup ialah : 5.12.2015 pada 11.59pm.

Join tau. Lagipun lama lagi tarikh tutupnya. Oklah, sekian dulu. Wassalam...

-TAMAT SUDAH-

6 comments:

  1. Terima kasih sudi join GA kami. insyallah huda akan terus support blog ni ;)

    ReplyDelete
  2. BW daripada GA yang sama

    Good Luck....

    BW dari Giveaway Bawal Crepe From Muja & Huda

    Follow blog AlongMisuari

    AM nak ajak join GA
    Giveaway Disember 2015 Cash RM500

    Berminat menjana RM2400 sehari??? KLIK SINI

    Terima Kasih
    AlongMisuari

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen yang sama :) gud luck!
    http://ahlamsjourney.blogspot.my/2015/11/giveaway-bawal-crepe-from-muja-huda.html

    ReplyDelete


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.