26 November 2015

# contest

Misi kembara Si Citam.

Assalamualaikum wbt...

Misi kembara Si Citam. | Jom join misi ni. Senang je, klik je kat banner black cat yang comel kat bawah tu...


http://jepunmari2.blogspot.my/2015/11/misi-kembara-si-citam.html


Syarat-syaratnya pulak adalah:

1. Follow blog  Jepun mari

2. Buat satu entry mengenai segmen ini tajuk : Misi kembara Si Citam 
3. Copy banner di atas dan backlinks ke entry ini.
4. Dah siap sila tinggalkan link entry anda ini di ruangan komen, yang bertuah akan diumumkan pada 08/12/2015.

Segmen ini berlangsung  selama 14 hari bermula 24/11/2015 hingga 08/12/2015.

14 HARI MISI KEMBARA SI CITAM AKAN MENEMUI MEREKA INI:

 Naza Raman, Shahirah Mohamad, Qistina Zahari, sheila AdzizRadhia RazaliMasita Eyta,  

Cik Cahaya Bunganurfuzie


Oklah, selamat bermisi... Join tau. Sekian dulu, wassalam....

11 comments:

  1. TQ cikla sudi join misi kembara si citam :)

    ReplyDelete
  2. salam kenal... follow sudah :)
    moga berkekalan perkenalan kita di alam maya ni...
    in shaa Allah...

    http://adianiez.blogspot.my/2015/11/misi-kembara-si-citam.html

    ReplyDelete
  3. Salam Cik La..Hai Hai Hai ..Kita singgah sini dalam Misi Kembara Si Citam ..Dah lama follow sini .. Nanti dalam masa kembara jom la singgah kat teratak kita..
    http://www.akifimtiyaz.com/2015/11/misi-kembara-si-citam.html

    ReplyDelete
  4. Salam singggah dari segmen yang sama...semoga kita berjaya dalam Misi Kembara Si Citam yer..

    http://mardiahdiana.blogspot.my/2015/12/misi-kembara-si-citam.html

    ReplyDelete
  5. singgah misi sama. goodluck cikla :)

    ReplyDelete
  6. Maaf baru sempat singgah dari segmen yang sama..Happy blogwalking :)

    jemput singgah kalau berkesempatan
    http://www.azhafizah.com/2015/11/misi-kembara-si-citam.html

    ReplyDelete


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.