06 December 2015

# contest

1st Mini Giveaway by Azyyati Liah.

Assalamualaikum wbt...

1st Mini Giveaway by Azyyati Liah. | Hai korang.. Jom join giveaway ni... Nak join klik SINI. Syaratnya adalah seperti berikut...


1. Follow blog  Azyyati Liah bagi yang belum follow

2. Follow Google +Azyyati Liah  di Google Badge

3. Follow Instagram azyyatiliah

4. Buat satu entry dengan tajuk "1st Mini Giveaway by Azyyati Liah" & letakkan sekali banner kat atas dan backlink ke entry giveaway ni (pilih sama ada mahu Hadiah A atau Hadiah B)

5. Tinggalkan link penyertaan di ruangan komen di bawah.

Hadiahnya... Tu haaaaa...


Hadiah A.

Hadiah B.

Total pemenang bertuah 2 orang. Cikla pilih Hadiah A. Harap Ada rezeki.... Giveaway berlangsung sehingga 25 Disember 2015 jam 12 malam. Oklah, join tau. Sekian dulu... Wassalam....


-TAMAT SUDAH-

12 comments:

  1. singgah + follow sini.. :)

    jemput join segmen shawal.. ^^v

    http://akubukaninnocent.blogspot.com/2015/12/SegmenBlogwalking.html

    ReplyDelete
  2. Terima kasih sudi join CikLa. Kita sebaya! Semoga berjaya =)

    ReplyDelete
  3. goodluck cik La yang sentiasa lucky hihi :)

    ReplyDelete
  4. ramai gak pilih hadiah A kan..termask daku..
    Salam perkenalan darioada segmen yang sama
    http://iampiegirl.blogspot.my/2015/12/1st-mini-giveaway-by-azyyati-liah.html

    ReplyDelete
  5. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete
  6. Hai.saya blogwalking sini.Jemput singgah blog saya join giveaway ye.tq

    http://qiyasaad.blogspot.my/2015/12/gold-giveaway-1-by-qiya-saad-powered-by.html?m=1

    ReplyDelete


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.