Fadh's Birthday Segment.

by - December 17, 2015

Assalamualaikum wbt...

Fadh's Birthday Segment. | Hai semua. Sebelum tu, thanks pada Adik Fiefi sebab sudi tag Cikla. Muahhh ciked... Korang pun, jomlah join segmen ni. 


 http://koxtau.blogspot.my/2015/12/fadhs-birthday-segment.html
Klik banner untuk join.


Lepas tu, follow je syarat mudah yang diberi...


1. Follow my blog (xoxo) (Of course lah wajibkan!)
2. Buat satu entri bertajuk "Fadh's Birthday Segment"
3. Copy dan backlink kan banner dkt atas tu ke link entri ni.
4. Tag 2 org kawan dan pastikan mereka tahu.

5. Post link entri anda pada komen entri ni. Dkt cbox? No no no. Dkt situ nak tinggalkan jejak takpe.

Tarikh segmen: 15 Dec 2015- 19 Dec 2015. 

Kepada Adik Fadhilah.... Cikla nak ucapkan... " Happy born day, semoga panjang umur, murah rezeki, bahagia serta berjaya di dunia mahu pun akhirat. May Allah blessed you all the time.... Amin.... "

Oh ye.... Lupa pulak. Cikla nak tag dua orang sahabat Cikla ni...


Oklah, selamat bersegmen semua. Sekian dulu, wassalam...

You May Also Like

4 Orang yang komen.

  1. Heee, thank you join akak! Goodluck! :) And thanks jgk for the wishes xp

    ReplyDelete
  2. alamak cikLa! lupa lagi nak komen sini...thanks ya tag saya...insyaAllah saya akan join..apa2 pun selamat bersegmen!
    ^_^

    ReplyDelete
  3. Singgah bw :) Follow sini #216 :)

    http://theonlygirl98.blogspot.my/2015/12/fadhs-birthday-segment.html

    ReplyDelete


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.