24 December 2015

# contest

Segmen Bloglist #1 by Fieyqa Adelova.

Assalamualaikum wbt..l

Segmen Bloglist #1 by Fieyqa Adelova. | Thanks adik blogger mohdnoorshawal sebab tag Cikla. Korang pun jom join segmen blogger ni.... Boleh tambah kenalan blogger dan blogwalking jugak....


 http://fieyqadelova.blogspot.my/2015/12/segmen-bloglist-1-by-fieyqa-adelova.html
Klik banner comel atas tu kalau nak join.


Syaratnya pulak kan....

  • Follow blog Fieyqa Adelova. 
  • Buat satu entri bertajuk "Segmen Bloglist #1 by Fieyqa Adelova"
  • Letakkan banner kat atas ni dan harus backlink ke entri ini.
  • Tag minimum seorang rakan blogger dan pastikan dia tahu ye.
  • Settle semua, jangan lupa tinggalkan link entri anda di ruangan komen.

Segmen tamat sebelum masuk tahun baru 2016. So, Cikla nak tag:


Oklah, selamat bersegmen semua..... Sekian dulu, wassalam.....

-TAMAT SUDAH-

8 comments:

  1. Holla cikla!
    selamay bersegmen jugak ya!
    ^_^

    ReplyDelete
  2. singgah dari http://jmbelog.blogspot.my/

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum CikLa, terima kasih kerana tag nama saya, insha allah jika ada masa kelapangan saya akan join.. anyway best of luck to you.. =D

    ReplyDelete


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.