18 February 2016

# contest

Awesome Birthday Giveaway.

Assalamualaikum wbt...

Awesome Birthday Giveaway. | Wah, ada giveaway best lah... Jom join... 


http://sayasyiera.blogspot.my/2016/02/awesome-birthday-giveaway.html
Nak join? Klik banner tu...


Syarat pun senang dan hadiahnya pun menarik. Oklah, good luck semua yang join, and good pada diri sendiri... Hihi... Sekian dulu, wassalam..

-TAMAT SUDAH-

6 comments:

  1. Follow sini :)
    Terima kasih sebab join. Semoga rezeki awak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sudi follow... amin... murah rezki awk jugak..

      Delete
  2. Sila check nombor penyertaan anda. Good luck :)
    http://sayasyiera.blogspot.my/2016/02/senarai-peserta-awesome-birthday.html

    ReplyDelete
  3. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete
  4. Cikgu Faiz singgah sini ye...
    Salam perkenalan :)

    ReplyDelete


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.