02 March 2016

# contest

Bags Giveaway By Penselduabee.

Assalamualaikum wbt...

Bags Giveaway By Penselduabee. | Wah wah... Giveaway ni hadiahnya macam menggoda pulak. Rasa rugi pulak kalau tak join. Mana tau, kot kot ada rezeki menang beg... Korang jomlah join sama. Syarat pun senang... Klik banner comel tu untuk join.


 http://penselduabee.blogspot.my/2016/03/bags-giveaway-by-penselduabee.html


Giveaway ini akan berlangsung dari 1 - 30 March 2016 dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 March 2016.

Hanya 8 atau 9 orang pemenang bertuah akan memenangi giveaway ini dan pemilihan dibuat oleh random.org.

Nak tau syarat dan senarai hadiah klik SINI.

Oklah, good luck pada yang menyertai... Sekian dulu, wassalam....

-TAMAT SUDAH-

10 comments:

  1. salam. jemput join segmen bloglist saya ya. thanks :)
    http://iniblogke.blogspot.com/2016/02/iniblogke-mac16-bloglist.html

    ReplyDelete
  2. Terima kasih kerana sudi join GA saya yang tak seberapa ni.

    ReplyDelete
  3. NAK JOIN JUGAKLAH..(feeling excited)

    ReplyDelete
  4. salam..singgh cn good luck

    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2016/03/bags-giveaway-by-penselduabee.html

    ReplyDelete
  5. Salam.. Singgah daripada segmen yang sama dan All the best yee :)

    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/03/bags-giveaway-by-penselduabee.html

    ReplyDelete
  6. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat JoM BeRcOnTeSt dan singgah jenjalan kat KiSaH HiDuP Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete
  7. Blogwalking from the same GA :)

    ReplyDelete


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.