24 March 2016

# himpunan ilmu dan doa

Doa hari ini : Doa menghilangkan jerawat.

Doa hari ini : Doa menghilangkan jerawat. | Assalamualaikum wbt. Jerawat rasanya memang musuh utama khasnya orang perempuan. Kalau keluar seketul jerawat kat muka, mulalah tak senang duduk. Buat tu tak kena, buat ni tak kena. Tengok cermin asyik terpandang je kat jerawat yang seketul tu. Betul tak? Hehe. Kat pasaran memang banyak ubat nak "hapuskan" jerawat, tapi apa kata kali ni kita cuba cara ni pulak. Cara doa. Jom cikla share doanya. 

Doa hari ini : Doa menghilangkan jerawat. 


Bismillahirrahmanirrahim.....


Doa hari ini : Doa menghilangkan jerawat.
Doa hari ini : Doa menghilangkan jerawat. 

Amin ya rabb.... Jom kita jadikan amalan kita. Pendek je pun doa tu kan. InshaAllah jerawat akan sembuh. Dengan izin Allah jua...

Semoga bermanfaat... ❤❤❤


Sumber doa : Image credited to Facebook.com.

2 comments:


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.