08 March 2016

# wishes

Happy Women Day 2016!

Happy Women Day 2016! | Assalamualaikum wbt. Rasanya, takde wanita tak akan ada insan insan berjaya yang dilahirkannya. Wanita yang hebat sentiasa berdiri dibelakang lelaki yang disanjungnya. Sentiasa bersama tak kira susah dan senang. Sentiasa memberi dorongan dan semangat kepada lelaki yang disayanginya. Wanita....  wanita....  wanita.... engkaulah bulan.. engkau jugak suria.....

Happy Women Day 2016!



Happy Women Day 2016!
Happy Women Day 2016!

Selamat hari wanita cikla ucapkan kepada semua wanita wanita di Malaysia khasnya dan wanita di seluruh dunia amnya. Semoga kita semua sentiasa kuat menghadapi cabaran dan gigih mencapai apa yang kita mahukan. Jangan terlalu bergantung pada orang lain, buktikan yang kita juga mampu berdiri sendiri dan selalu kuat......

Happy Women Day 2016!
Happy Women Day 2016!


Happy Women Day 2016!
Happy Women Day 2016!

Oklah, thanks for reading. Sekian dulu, wassalam....


Image credited to Whatsapp group.

5 comments:

  1. oh hari ni ke hari wanita..hihihi..tak tahu pun baru tahu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe. Cikla pun baru tau.. ke lupa... *confius plak... :-)

      Delete
  2. Selamat Hari Wanita..!
    memang wanita ciptaan yang sangat istimewa.. alhamdulillah.. :)

    ReplyDelete
  3. Slmt ari wanita juga buat akak

    ReplyDelete


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.