30 March 2016

# just sharing and remind

Rumah bersepah?

Rumah bersepah? | Assalamualaikum wbt. Ermm, tak tau nak cakap apa dah. Mungkin itulah tanda sel-sel otak sudah berhubung. Dah sepah kemas balik ye nak. *ibu pasrah je ni. Huhu...

Rumah bersepah?
Rumah bersepah? Image credited to facebook.com. 

Thanks for reading...❤❤

6 comments:

  1. betullah tu sel2 sedang aktif tu cik La, bertabah lah ye mak haha :)

    ReplyDelete
  2. ini bukan sekadar dirasai oleh mrk yg ada anak..tp di rasai juga oleh mereka yg ada anak buah ni hahaha adeii alhamdulillah sihat dan bijak anak2 buah sy ni hihi

    ReplyDelete
  3. hehe,,budak nk mmbesaq,,semua dikenjah cm ank sedara timm yg bru boleh jln tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bdk2 kan.. Takleh nak buat apa.. *nada pasrah hihi

      Delete


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.