14 March 2016

# contest

Segmen Blogwalking By Seindahcerita.

Assalamualaikum wbt....

Segmen Blogwalking By Seindahcerita. | Join segmen jom. Boleh blogwalking, jalan jalan tengok blog orang dan cari kawan baru.....


 http://www.kasihjuju.com/2016/03/segmen-blogwalking-by-seindahcerita.html
Klik banner untuk join.


Syaratnya pun mudah. Oklah, selamat bersegmen semua. Sekian dulu, wassalam....

-TAMAT SUDAH-

6 comments:

  1. Terima kasih sudi join ♥
    Senarai Peserta dah keluar..sila semak dan selamat berblogwalking :)
    http://seindahcerita.blogspot.com/2016/03/tamat-segmen-blogwalking-by.html

    ReplyDelete
  2. Salam kenal, Atd tak sempat nak join segmen ni tapi nak join blogwalking jugak…jangan lupa singgah blog Atd sama ye!

    --> fatihah-fadzil.blogspot.my

    ReplyDelete
  3. http://www.bondezaidalifah.com/2016/03/senarai-untuk-blogwalking-by.html

    ASSALAMUALAIKUM...

    Bonde baru sempat nak BW..
    Maaf atas kelewatan itu..
    Done follow sini.. Salam Perkenalan dari :
    www.bondezaidalifah.com

    ReplyDelete
  4. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat JoM BeRcOnTeSt dan singgah jenjalan kat KiSaH HiDuP Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.