Segmen Cek Ungu.

by - March 16, 2016

Assalamualaikum wbt....

Segmen Cek Ungu. | Hai semua. Jom join segmen ni. Hadiahnya best jugak.... Jom jom...


http://arfaeza.blogspot.my/2016/03/segmen-cek-ungu.html
Klik banner untuk join.


Cikla nak tag A, B, C.

Dalam syarat kena jawab soalan yang diberikan oleh Cek Ungu. So, ini jawapan Cikla... Harap harap betullah ye...hehe...

(a) Warna kegemaran Cek Ungu ; jawapannya UNGU.
(b) Bulan dan tahun Cek Ungu kawin ; jawapannya DISEMBER, 2011. 

Senang je kan? Apa lagi, moh kita join..... Oklah, good luck pada yang join. Sekian dulu, wassalam.....

-TAMAT SUDAH-

You May Also Like

6 Orang yang komen.

  1. good luck dan selamat bersegmen :)

    ReplyDelete
  2. Anda di tag :)

    http://www.dhiyaafraabella.com/2016/03/segmen-top-blogger-2016-by-nurzulfa.html

    ReplyDelete
  3. tq join cikla....nantikan pemenang next post nnt ya... 😘😘

    ReplyDelete
  4. tahniah ciklah.

    http://arfaeza.blogspot.my/2016/03/tahniah-pemenang-utk-1st-segmen-cek-ungu.html?m=1

    ReplyDelete
  5. hAI....
    Kita singgah dr segemnt yg sama.
    http://hatinufid.blogspot.my/2016/03/segmen-cek-ungu.html.
    sudi sudi singgah ye belog saya dan join segment http://hatinufid.blogspot.my/2016/03/blogwalking-by-coretanku.html

    thanks..

    ReplyDelete


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.