02 March 2016

# contest

Segmen #FamilyBlogger.

Assalamualaikum wbt....

Segmen #FamilyBlogger. | Firstly, thanks pada adik Syaidah Seha sebab tag Cikla... Korang pun jom join.. Kita support each other's...


http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/03/segmen-familyblogger.html
Klik banner untuk join segmen.


10 orang pemenang akan ditempatkan di ruangan #FamilyBlogger selama sebulan. Wah... Lama tu. So, untuk memenuhi syarat segmen... Cikla nak tag; 1, 2, dan 3.

Oklah, selamat bersegmen semua..... Sekian dulu, wassalam.....

-TAMAT SUDAH-

20 comments:

  1. wah saya di tag! hahah baikk nnti AD join yea

    ReplyDelete
  2. Hai cikla.. Terima kasih ye sebab sudi join dan support segmen saya..
    Good Luck Cikla :)

    ReplyDelete
  3. Hai.. Awak dah boleh start blogwalking tau..^_^

    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/03/update-peserta-segmen-familyblogger.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok.. nanti cikla join... *bersemangat ni... :-)

      Delete
  4. Singgah sini ..

    Dari segmen yg sama..

    http://mimirheem.blogspot.my/2016/03/segmen-familyblogger.html?

    Semoga berjaya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq mimi sudi singgah.. good luck to u too...

      Delete
  5. Salam, thanks dtg blog Mira! Da follow GFC and add Google+. Nnti check Google+ Mira eh. BTW, lg bagus klu link Blogger profile to your Google+ account utk nampak profile pic sbb jauh kat belakang list GFC klu xde pic. hehe just a tip.

    Mira | Pretty Little Things: Segmen | #FamilyBlogger Umie Yana

    ReplyDelete
  6. blogwalking dari segmen yang sama :)
    jemput join bloglist saya http://iniblogke.blogspot.my/2016/02/iniblogke-mac16-bloglist.html#.Vt0n9UJ96M8

    ReplyDelete
  7. Singgah petang :)
    http://theathra.blogspot.my/2016/03/segmen-familyblogger.html

    ReplyDelete
  8. Singgah dari segmen yg sama :D
    http://fardiyah.blogspot.my/2016/03/segmen-familyblogger.html

    ReplyDelete
  9. Hai! Iyqa singgah sini. Iyqa pun dari segmen yang sama^^
    http://sikacamatasukamenaip.blogspot.my/2016/03/segmen-familyblogger.html

    ReplyDelete
  10. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete
  11. hye!!! singgah dari segmen yang sama :D
    http://letterlforlife.blogspot.my/

    ReplyDelete
  12. Singgah blogwalking dr segmen yg sama. Sorry lambat menyinggah.

    http://alongwawaerna.blogspot.my/2016/03/segmen-familyblogger.html

    Jemputan ke segmen kita. >> http://alongwawaerna.blogspot.com/2016/03/segmen-bloglist-walking-april-mei-2016.html

    ReplyDelete
  13. hai, singgah blogwalking dari segmen yg sama. good luck !
    Jemput ke blog kita http://spitoutkata.blogspot.my/

    ReplyDelete


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.