15 March 2016

# contest

Segmen TOP BLOGGER 2016 by NURZULFA.

Assalamualaikum wbt....

Segmen TOP BLOGGER 2016 by NURZULFA. | Firstly, thanks pada adik Syaidah Seha sebab tag Cikla. Korang yang tak kena taq pun boleh join jugak.


http://zulfaonlinediary.blogspot.my/2016/03/segmen-top-blogger-2016.html
Klik banner untuk join.


"Tiada yang mustahil kalau Allah berkehendak ia berlaku. Apa yang penting senatiasa berusaha, tawakkal dan berdoa tanpa jemu padaNya...."

So, Cikla nak tag; A, B, C, D, E.

Harap sudi sudikanlah men"join"kan diri ye.... Selamat bersegmen semua. Oklah, Sekian dulu, wassalam.......

-TAMAT SUDAH-

1 comment:


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.