22 March 2016

# wishes

Tahniah, adik sepupuku.

Tahniah, adik sepupuku. | Assalamualaikum wbt. Sabtu lepas, adik sepupu cikla dah selamat jadi suami orang. Ini menantu ketiga makngah dan pakngah cikla. Adik sepupu cikla ni dapat orang kampung dia jugak. Oklah tu sekampung kan, time raya tak yah nak gaduh gaduh nak balik kampung sapa kan... Hehe.... Majlis diadakan di Kampung Sg Limau, Sg Besar. Meriah jugaklah majlis dia. Siap ada karaoke gitu. Kalau duduk kampung, biasalah kenduri kendara mesti merewang punyalah. Itu yang buat majlis jadi meriah. 

Orang kampung bergotong-royong memasak dan menyiapkan juadah untuk jemputan yang datang, ditambah pulak dengan senda gurau usik mengusik yang muda pada yang tua menjadikan suasana jadi gamat.

Tahniah, adik sepupuku. 


Tahniah, adik sepupuku.
Tahniah, adik sepupuku.

Masa majlis tu cikla takde bergambar dengan pengantin, sebab cikla tukang amik gambar. Hehe....


Tahniah, adik sepupuku.
Tahniah, adik sepupuku. 


Tahniah, adik sepupuku.
Tahniah, adik sepupuku. 

Kepada adik Adi Shah Azlan dan isteri beliau, cikla sekeluarga nak ucapkan....

"Selamat pengantin baru. Semoga kekal hingga ke jannah. Semoga tabah dan sabar menghadapi asam garam rumah tangga dan bersedia memikul tanggungjawab suami isteri. Semoga cepat dapat baby.... *berapa banyak semoga daaaa... Hehe...."

1 comment:

  1. Tahniah buat pengantin baru..minggu lps memg byk sgt pengantin baru

    ReplyDelete


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.