01 March 2016

# blog story

Menang segmen : Terpilih mengisi Bloglist Mac di Dramatic Uniq.

Assalamualaikum wbt....

Menang segmen : Terpilih mengisi Bloglist Mac di Dramatic Uniq. | Alhamdullilah, blog picisan ni terpilih menghiasi ruang ruang dalam senarai BLOGLIST Mac di blog Dramatic Uniq. *ehh... Ingat mengisi ruang ruang di hati tadi... Hihi.... Tak sangka jugak boleh terpilih, sebab persaingan memang 'sengit'.... Hihi.... Nervous jugak, tuan punya blog Dramatic Uniq ni nak terjah blog Cikla ni hari hari. Nampaknya Cikla kena gigih meng'update'.... Hehe...


Sumber : www.clipartpanda.com


Kenapa?? Tak percaya.. Hehe.. Tak percaya klik SINI... Tuuuu... No 18... Haaa.. Percaya tak?? Oklah, Tahniah jugak pada semua yang terpilih. Yang tak terpilih, janganlah sedih tau, mungkin ni rezeki kami, lepas ni mungkin rezeki korang pulak. Oklah, thanks for reading, sekian dulu, wassalam....

3 comments:


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.