01 March 2016

# blog story

Top commentators Februari 2016.

Assalamualaikum wbt....

Top commentators Februari 2016. | Hai korang. Cikla nak share lah siapa yang selalu drop comment kat blog cikla ni. Walaupun blog cikla ni tak se'gah' mana, terima kasih pada yang sudi singgah kat blog ni. Memang cikla hargai sangat sangat. Dah dah... jom kita tengok siapa yang rajin sangat tu.. haha...


Top commentators Februari 2016


Wah... nampaknya adik SOFIE ADIE kita ni yang menduduki tempat pertama. Wah, dah macam acara lumba lari pulak dah kan. Haha... Tempat kedua, adalah adik ASHA LYA. Thanks ye sebab korang sudi singgah dan mengomen blog cikla. A million thanks just untuk korang... hihi... Ermm.... pasai apa pulak cikla mention sampai 2 orang kan? Sebabnya, cikla rasa macam dah bagi spesel present lah kat 2 orang yang bertuah tu. Hehe.... so.... adik Sofie dan adik Lya... cikla harap korang dapat emailkan kat cikla;

Nama penuh:
Alamat surat menyurat:
No telefon:
Email:

Emailkan semua info ke; arinillalove82@gmail.com

Oklah, pada yang lain yang sudi singgah dan komen, thanks ye. Cikla hargai sangat support korang. Tanpa korang siapalah blog ni... *sob sob sob... touching pulak... hehe... Sekian dulu, wassalam...

9 comments:

  1. wah!!! bestnya dapat hadiah dari cikla!!! okay saya akan email nanti ya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi...rezeki sofie kot. Nampaknya belum ada yg boleh challenge sofie ni... Well done dear.. Hihi

      Delete
  2. wahhh, best nya..Tahniah pengomen februari..hehe

    ReplyDelete
  3. wahh..! best nya dapat hadiah.. hehehehee.. :)
    okey bulan Mac saya pula nak jadi pengomen tegar kat sini.. sebab blog ni dah terpilih masuk dalam Bloglist Mac Dramatic Uniq.. so, saya akan datang sini tiap2 hari.. bersedia.. hahahahaa..! :)

    TAHNIAH anda terpilih antara 12 blog tersenarai dalam Bloglist Mac di DRAMATIC UNIQ.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah.. Ye ke? Cikla menang BLOGLIST awk ke.. Syukurlah... Hihi... Jemput Jemput... I'm ready.. Cewahhh...

      Delete
  4. Tahniah smua..x sngka rezki lya da kat sini
    Ok nnt lya email

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdullilah... Rezeki lya ni.. Nnti apa2 Cikla inform ok..

      Delete
  5. Maaf kak x dpt nak send email..asyik faild je..lya send kat cne la ya

    Asalamualaikum kak..


    Terima kasih pilih lya salah seorg top komen kat blog akak. Ini detail lya




    Nama penuh: Sulia bt Sukadi
    Alamat surat menyurat: Mohd Faizal Bin Muhamad, WDT 11, SESB Kinabatangan,90200 Kota Kinabatangan Sandakan Sabah
    No telefon:0168468248
    Email:lyacraft13@gmail.com

    ReplyDelete


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.