Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 6).

by - May 13, 2016

Assalamualaikum wbt...

Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 6). | Amboi... Dah part 6 giveaway ni... Hihihi.... Bagus bagus korang pun jomlah join ramai ramai...


http://www.sallysamsaiman.com/2016/05/holiday-giveaway-edisi-keenam.html
Klik banner kalau nak join.


Hadiah berupa 5 keping poskad DIY by Sally, 5 keychain/fridge magnet. Pemilihan pemenang adalah dengan menggunakan khidmat pakcik random.org. Giveaway bermula pada 12 Mei 2016 (9.45 pm) dan tamat pada 20 Mei 2016 (11.59 pm).

Apa lagi, syarat pun senang kacang... Join jangan tak join.... Oklah, all the best pada yang join. Sekian dulu, wassalam......

-TAMAT SUDAH-

You May Also Like

20 Orang yang komen.

  1. Good luck :)

    http://iammasitahsamsudin.blogspot.my/2016/05/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  2. saya pun join, hehe done follow, salam perkenalan, jemput singgah and follow me back :)

    https://neezaohneeza.blogspot.my/2016/05/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  3. selamat bergiveaway ya.. good luck

    ReplyDelete
  4. jalan dari

    http://ohbloggerr.blogspot.my/2016/05/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  5. jemput join ga Iniblogke :) http://iniblogke.blogspot.my/2016/05/iniblogke-preloved-novel-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. Singgah sini ^^ All the best !

    http://theathra.blogspot.my/2016/05/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum, selamat petang. Farrah blogwalking :)
    http://frrhnd.blogspot.com/2016/05/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  8. SALAM...SINGGAH CN GOOD LUCK
    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2016/05/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  9. all the best :) blogwalking dari giveaway yg sama

    http://ohthrillers.blogspot.my/2016/05/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  10. singgah dri ga yg sama...
    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/05/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  11. hi! sy dtg dari segmen yg sama. goodluck! :)

    http://xechalogy.blogspot.my/2016/05/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  12. SInggah sini daripada segmen yang sama :)
    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/05/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.