29 October 2016

# reviews

Segarkan bahagian intimmu dengan FemMist!

Segarkan bahagian intimmu dengan FemMist! | Assalamualaikum wbt. Orang cakap kalau nak cantik luar dalam kenalah berusaha lebih sikit kan. Apa gunanya kalau luaran je tip top, tapi dalamannya macam-macam masalah. Betul tak? Tapi, wanita-wanita cantik semua jangan risau, setiap masalah ada penyelesaiannya. Nak tau apa dia? Teruskan membaca tau kalau nak tau. Jeng jeng jeng.

Zaman yang semakin moden ni, orang cakap semua benda nak mudah kan. Betul tak? Pendek kata, mudah dan tentunya beri kesan yang cepat. Jadi, dengan sebab inilah, FemMist "spray penjagaan wanita" dicipta keluaran Furley Bioextracts.

Korang pernah dengar tak pasal produk ni sebelum ni? Sebelum cikla nak cerita sikit mengenai syarikat ni....

Furley Bioextracts merupakan sebuah syarikat penyelidikan berstatus BioNexus dan beroperasi sejak 2006. Fokus dan tujuan penyelidikan syarikat ini adalah  berasaskan bioteknologi dan produk dari bahan semulajadi, di mana ia mengkhususkan kepada penghasilan rangkaian produk dari makanan kesihatan, suplemen, penjagaan kulit (kosmoseutikal) dan rawatan luka. Produk yang dihasilkan adalah melalui penyelidikan yang menyeluruh supaya kualiti dan keberkesanan produk mereka berada ditahap yang tertinggi dan terbaik. Dengan prinsip "lengkapkan hidup dengan anugerah alam", produk keluaran syarikat ini adalah bebas dari bahan kimia berbahaya dan semestinya berkesan.

Segarkan bahagian intimmu dengan FemMist!
Segarkan bahagian intimmu dengan FemMist!

Segarkan bahagian intimmu dengan FemMist!


FemMist merupakan salah satu produk penjagaan diri yang popular dan terhangat keluaran syarikat ini. Ia diformulasikan dari bahan bahan semulajadi, selamat dan berkesan. Ia dirumus khas supaya dapat memberi kesan yang pantas dan berpanjangan dan sekaligus dapat mengembalikan keremajaan dan kesegaran bahagian intim wanita.

Untuk pengetahuan korang, FemMist dihasilkan dari ekstrak tumbuhan manggis dan manjakani. Bagi pengguna yang beragama Islam, jangan risau produk ni halal dan selamat, yang mana ia berasaskan air. Ia juga tidak mempunyai parabens, SLS atau dioxanes. Hanya spray dan tak perlu basuh atau tunggu. Banyak kebaikan yang kita dapat kalau kita gunakan FemMist spray ni. Selain ia senang dan cepat digunakan, apa yang penting produk ni selamat. Nak tau apa lagi kelebihan produk ni, meh baca ni;

  • memberi kesan keanjalan dan mencerahkan.
  • mengimbangi pH.
  • membantu melenyapkan bau yang kurang enak dan gatal gatal.
  • membantu mengurangkan keputihan, melawan jangkitan bakteria dan fungus.
  • boleh digunakan setiap hari.
  • mudah dibawa ke mana saja.
  • membantu kita kekal kering dan memberi kesegaran sepanjang hari.

Ia bukan saja banyak kelebihan, malah nak menggunakannya pun senang yang amat, semudah 123. Hanya semburkan ke bahagian intim atau panty liner dalam jarak 15 cm, dah siap. Lagipun, ia amat mudah dibawa ke mana saja, dengan botolnya yang kecil dan comel, hanya simpan dalam beg tangan sudah.

Untuk kekal sihat dan segar, gunakan dengan kerap iaitu 3 kali sehari atau sebaik saja selesai pergi ke tandas. Kesannya, korang akan kekal segar dan harum sepanjang hari.

Segarkan bahagian intimmu dengan FemMist!
Segarkan bahagian intimmu dengan FemMist!

Macam mana nak tau lebih lanjut mengenai produk ajaib ni dan mendapatkannya? Senang je. Korang boleh terjah ke link berikut;

Facebook; klik SINI.
Instagram; klik SINI.
Twitter; klik SINI.

atau, 

Laman web; www.furleybio.com
Online atau App Store; https://store.furleybio.com/

atau, ia boleh didapati di Farmasi terpilih.

Jangan lupa dapatkan satu untuk diri sendiri. Selamat menyegarkan dirimu.....  ❤❤❤ 


**Psst... kalau korang nak beli, nah cikla belanja kopun RM10 untuk pembelian yang pertama. Just masukkan kod FBIO-DVQ. Klik je kat SINI kalau korang nak beli... ok.. Happy shopping....

8 comments:

  1. Oo. Igt mcm pmbersih tu. Klau yg ni elok jgk kan, sembur je kat panty liner :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini lagi mudah kot... boleh bawak ke mana aje.... cubalah..

      Delete
  2. wah..senang..boleh bawak travel...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan... kecik je botolnya. Mudah nk dibawa ke mana-mana

      Delete


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.