31 October 2016

# macam-macam cerita

Tahniah pasukan Kedah! Juara Piala Malaysia 2016.

Tahniah pasukan Kedah! Juara Piala Malaysia 2016. | Assalamualaikum wbt. Rasanya semua dah kot, Kedah juara Piala Malaysia yang berlangsung semalam. Walaupun kemenangan tak berpisah kepada pasukan merah kuning, tak apalah. Kalah menang adat bertanding kan. Kalau semua nak menang, payahlah. Hahaha....




Apa yang penting, perlawanan semalam berlangsung dengan baik tanpa sebarang kejadian yang tak baik. Penuh stadium koooo. We mangat kesukanan macam ni yang kita nak. Bersaing secara sihat. Tahniah sekali lagi kepada pasukan Kedah sebab berjaya menjulang piala rebutan ni.

Pasukan Selangor pulak, it's ok. Musim depan ada lagi.Don't give up!

9 comments:

  1. Tahniah juga kepada Selangor walau pun kalah panelti.
    Taun depan cuba lagi.
    Team JDT sedia menanti.

    ReplyDelete
  2. Haipp, jdt naaa hg cik la :)

    Thniah untuk jelapang padi !

    ReplyDelete
  3. #sayapenyokongselangorsampaibebila hahaha

    ReplyDelete
  4. Bola bulat kata orang.
    Awak sokong mana.

    http://biarlembuyanglembu.blogspot.my

    Salam blogging.

    ReplyDelete
  5. Tahniah team kedah....
    Jumpa di tahun hadapan... :)

    ReplyDelete


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.