1 hari 2 kisah.....

by - November 20, 2016

1 hari 2 kisah..... | Assalamualaikum wbt... Cikla rasa semalam hari paling sibuk dan memenatkan. Sebab apa? Sebab semalam berlangsung dua majlis yang bermakna untuk anak cikla. Majlis konvoksyen peringkat sekolah pulak. *yang cikla share sebelum ni peringkat dun. Nak tau kisah tu? Klik SINI dan SINI.

Aik tak habis habis lagi ke kisah amik hadiah ni? Ishh... belum lagi... Ni majlis last lah ni. Minggu ni memang direct seminggu asyik join majlis konvo anak je... Korang bayangkanlah macam mana tak sibuknya. Sebelah pagi majlis untuk tabika PASTI. Sebelah petang pulak untuk tabika KEMAS. Memang super duper kelam kabutlah dibuatnya. Memang pagi pagilah dah settle kan hal kat rumah. Then, berkejar pulak nak join majlis tu. Mestilah nak tengok kan, anak amik hadiah. Bagi support kat diaorang... Hiihiii...

Jom cuci mata sikit jom... antara "kejadian" yang berlaku di kedua dua majlis tu... hihi...

MAJLIS KONVOKESYEN TABIKA PASTI NURUL HIDAYAH 2016;


Kakak Ika ... wakil pelajar bagi ucapan.

Kanak kanak PASTI buat persembahan....

Kakak Ika....

MAJLIS KONVOKESYEN TABIKA KEMAS SERI CHEDING (B);



konvokesyen tabika kemas 2016
Majlis dimulai dengan bacaan MARHABAN.

Kakak Ika mendeklamasikan sajak.

Persembahan kanak kanak tabika KEMAS....

Majlis penyampaian hadiah dan cenderamata....


Semoga anak anak yang diraikan ini akan terus berjaya mencapai kejayaan di peringkat seterusnya. Ini baru permulaan. Mukkadimah je kita orang.... Yang ke depan tak tau lagi kan. Cikla pasti ia mesti lebih mencabar.... Oklah, nak cerita tu je. Sekian dulu, wassalam....

You May Also Like

4 Orang yang komen.


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.