23 November 2016

# my story

Baby Zara 3 month already!

Baby Zara 3 month already! | Assalamualaikum wbt.... Begitu cepat masa berlalu, baby Zara 3 month already! Rasanya macam baru semalam je cikla bersalinkan dia, berpantang dan baru je habis pantang, sekarang ni dah besar dah pun. Baby Zara pun nampak dah pandai nak mengiring-ngiring. Budak-budak sekarang memang cepat je membesarnya. Tau-tau esok dah berjalan berlari dah, oh my baby Zara... ibu love you...

Baby Zara 3 month already!


Baby Zara 3 month already!
Baby Zara 3 month already!


Semoga adik membesar dengan sihat dan bijak. Jadi anak yang solehah, penyejuk hati ibu dan ayah...  Amin... Jangan nakal-nakal tau.. ❤❤❤

6 comments:

  1. Alhamdulillah...nanti kejap je 6 bln..setahun..eh..alih2 dah tadika.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah.. Pejam celik, pejam celik dh besar..

      Delete
  2. Lebatnya rambut.. Moga jdi ank soleha

    ReplyDelete
  3. hik hik :) dah 3 bulan dah ! boleh travel dah la :)

    ReplyDelete


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.