Cuti sekolah dah mula dah....

by - November 26, 2016

Cuti sekolah dah mula dah.... | Assalamualaikum wbt. Semalam berakhirnya sesi persekolahan tahun 2016. Sekejapnyalah kan.... Huhu.... Hari ni dah start cuti sekolah dah. Merdekalah mereka ye..... Anak anak cikla ni pun, pagi pagi lagi dah bangun. Kalau time sekolah, ya ammpuuunnm kadang kadang susahnya kejutkan mereka bangun suruh pergi mandi dan pergi sekolah.... Aik, time cuti... senang pulak. Tak kejut pun bangun sendiri... Huuhuu....

Cuti sekolah dah mula dah....


Cuti sekolah dah mula dah....
Sumber Facebook.

So, apa aktiviti anak anak untuk musim cuti sekolah ni? Rancangan TV dah tentu macam macam kan. Tapi, tak kan nak duduk menghadap TV je hari hari. Macam tak bersambung pulak sel sel otak tu.. hehehe..... Anak cikla sibuk nak balik kampung nak duduk kat umah opah dengan atuk cuti ni.... Aduiii... peninglah opah dengan atuk nanti... hihi....

Oklah, happy holiday ye anak anak... Isikan masa cuti tu dengan aktiviti berfaedah....

You May Also Like

6 Orang yang komen.

  1. Hihi..anak2 buah PC pun dah sibuk ajak balik kampung..pening ibu ayhnya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah... seminggu sebelum cuti dah ckp awal2 suruh hantar balik kg...

      Delete
  2. Happy school holiday untuk anak2 cik La :D

    ReplyDelete
  3. haha..mmg gitu..mindset kitrg time cuti terbangun awal plk tp dgn kerelaan sndiri..dont know y..hihi

    ReplyDelete


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.