Doa hari ini : Doa pelembut hati anak anak.

by - November 18, 2016

Assalamualaikum wbt....

Doa hari ini : Doa pelembut hati anak anak. | Dah lama rasanya cikla tak share doa kan. Cikla bukanlah nak tunjuk alim or pandai, tapi tak salah kot kita saling mengingati sebab peringatan ni untuk diri cikla jugak.

Tak dinafikan ada orang cakap, kalau ada 10 anak makanya 10 lah perangai yang macam macam. Orang ni begitu, orang ni begini... Kadang kadang pening kepala mak bapak nak layan kan... Cikla baru empat anak ni pun kadang kadang riuh rendah dibuatnya. Lebih lebih lagi kalau time bergaduh. Tapi, takpelah. Kali ni, cikla nak share doa pelembut hati anak anak....

Bismillahirrahmanirrahim....


doa pelembut hati anak
Sumber : Facebook.


Apa kata lepas ni kita amalkan doa ni. Semoga lepas ni lembut hati anak anak kita dan sentiasa dengar dan taat dengan mak bapaknya. InshaAllah... Amin...

Oklah, semoga bermanfaat. Sekian dulu, wassalam....

You May Also Like

10 Orang yang komen.


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.