Eye shadow!

by - November 05, 2016

Eye shadow! | Assalamualaikum wbt. Siapa peminat eye shadow kat sini? Siapa yang suka makeup mesti tau punyalah kan. Betul tak? Selain dari pakai bedak, lipstick, eye liner, blusher, celak dan lain lain, eye shadow mesti ada punya untuk melengkapkan makeup nampak lebih cantik, kan? Kali ni cikla saja nak share eye shadow yang nampak gojes gitu. Macam retis. Hihi...

Jom tengok...

Eye shadow!


Eye shadow!
Eye shadow!

Eye shadow!
Eye shadow!

Eye shadow!
Eye shadow!

Eye shadow!
Eye shadow!

Eye shadow!
Eye shadow!


Just sharing.... ❤❤

Sumber Facebook.com.

You May Also Like

13 Orang yang komen.

  1. jemput join

    http://www.aerillhassan.com/2016/11/pencarian-bloglist-november-december.html

    ReplyDelete
  2. ni memang retis da kalau pakai mcm ni

    ReplyDelete
  3. The art of eyeshadow :) mek pndai guna satu colour je

    ReplyDelete
    Replies
    1. cikla pun... tak reti nk mix and match ni... nmpk pelik jadinya..

      Delete
  4. PC suka tengok orang pakai..tapi bila pakai sendiri rasa canggung..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau tgk org pakai mcm cantik je kan... bila kena kt mata kita nmpk gonjeng pulok...

      Delete
  5. Kalau mlm nak tido para isteri jgn buat eye shadow tebal2.. Boleh terperanjat beruk suami hahaa.. Siang hari ok tak pe lawa je :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi...itu kalau eye shadow nya over sgt.. haruslah suami terkezuttt haha

      Delete
  6. No ! I dont like! haha.
    Tapi kalau dah bukan retis pakai ala-ala retis dah camne. haha. Diva gitew :D

    ReplyDelete


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.