14 November 2016

# blog story

Follower blog dah 401? Alhamdullillah...

Assalamualaikum wbt....

Follower blog dah 401? Alhamdullillah... | Dulu, ingat lagi masa awal awal berblog. Rasanya follower takde kot. Kadang kadang terfikir jugak, "aku tulis blog ni ada orang baca ke? Ada ke orang nak follow cerita cerita dari blog aku ni? Ke atau aku je yang syok sendiri... haahaa..." Tapi, sejak cikla serius aktif balik berblog ni since tahun lepas, alhamdullilah dah ramai kot yang tau " kewujudan" blog ni....




Sejujurnya, cikla berblog ni bukanlah semata mata nak cari follower je, tapi cikla just nak share apa yang cikla rasa cikla patut share dengan pembaca diluar sana. Just berkongsi pendapat sendiri, tanpa melupakan pendapat orang lain.....

So, dengan ni cikla rasa cikla nak bagi "something" lah untuk follower blog ni yang ke 410. Ehh ehhh.... korang jangan salah sangka pulak, cikla buat ni bukan sebab nak "pancing" orang suruh follow blog yang biasa biasa ni, tapi orang cakap lebih kepada cikla nak beri penghargaan... So, kalau korang follow blog cikla ni korang mention korang follower ke berapa.. tapi, kena honest lah ye...

Terima kasih sebab support blog ni... Marilah kita sama sama support sesama blogger dan semoga kita dapat manfaatnya.... Amin... Oklah, majulah blog untuk negara... Hehehe... Kepada rakan blogger cikla, keep writing, mungkin penulisan kita akan menjadi inspirasi untuk orang lain... inshaAllah... Sekian dulu, wassalam....

26 comments:

  1. Wahhh tahniah CikLa sebab followers dah meningkat.. =) semoga penulisan CikLa akan terus bergema dalam dunia blogging nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih... marilah sama sama kita manfaat blogging ni utk kebaikan bersama...

      Delete
  2. waaa. ramai dh :) alhamdulillah. semoga bertambah ye cik la :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdullillah.... terima kasih Mek... diharap Mek pun mcm tu jugak... amin..

      Delete
  3. Assalamualaikum...
    Cik Nur doakan agar Cik La berjaya dalam dunia blogging..
    Cik Nur turut follow ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam.... terima kasih Cik Nur... atas doanya dan sudi follow..

      Delete
  4. Alhamdulillah..yeyyyy....syukur....tahniah tau untuk CikLa :)..teruskan berkongsi kisah ok..

    ReplyDelete
  5. Tahniah Cik La. Kayuh pelan2. In Shaa Allah, pasti ramai yg akan follow n baca blog cik la.. Mcm kisah abam Kie ni. Hampir 4 thn menulis blog dgn aktif, akhirnya hari ni barulah bilangan follower melepasi 1K. Tu lah hasil penat lelah mempromosikan blog picisan ini ke mata masyarakat Malaysia. Alhamdulillah.

    ReplyDelete
  6. Tahniah cikla. Mesti lagi semangat nak blogging kan ^^

    Singgah jenguk tanya khabar. Semoga sihat selalu. ❤
    theathra.blogspot.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ain... Sbb selalu singgah sini...

      Delete
  7. wah, tahniah! makin rajin berblog lah lepas ni, huhu

    www.neezalife.com

    ReplyDelete
  8. wahh,,tahniah.. srnok tgk org ramai dah berblog kan...

    ReplyDelete
  9. tahniah cik la,follower smkin meningkat,
    follower zie semlm bnyk ni, tup2 esok eh kurang satu..
    xpe la nak follow, follow la, xnak sudeh hahaha

    ReplyDelete
  10. yeahhh tahniah cikla.. One day i will like that..hahahaha

    ReplyDelete
  11. tompang blogwalking:
    http://biarlembuyangjadilembu.blogspot.com

    ReplyDelete


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.