22 November 2016

# contest

GIVEAWAY BY CERITERAIBU.BLOGSPOT.COM.

Assalamualaikum wbt...

GIVEAWAY BY CERITERAIBU.BLOGSPOT.COM. | Sebelum tu, terima kasih pada yang dah tag cikla untuk join sama giveaway ni. korang yang nak join, jomlah... Klik je kat banner di bawah tu...


 http://ceriteraibu.blogspot.my/2016/11/giveaway-by-ceriteraibublogspotcom.html


Giveaway berakhir pada 4/12/2016 nanti. So, cikla nak tag AINA, LEYA dan MAMA ILA untuk join sama. Yang tak ditag pun boleh join jugak. Oklah, all the best pada yang join... Good luck... Sekian dulu, wassalam....

18 comments:

  1. Terima kasih CikLa...
    Nanti LeYa join ye

    ReplyDelete
  2. Selamat berjaya dalam give away ni sis. Maznee tak join

    ReplyDelete
  3. Wkmsalam.
    Semoga berjaya.
    Kalau X berjaya pun Xpe. Untuk suka2 dan menambahkan kemeriahan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih WP. Betul tu... just nk support kwn2 buat giveaway.... kalah xpe... menang rezeki... hihi

      Delete
  4. Blogwalking sini..
    http://muslimahsejati96.blogspot.com/2016/11/giveaway-by-ceriteraibublogspotcom.html

    Jemput join http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/11/november-giveaway-by-cp.html

    ReplyDelete
  5. tq sis join giveaway by ceriteraibu.blogspot.com ni.. :)

    ReplyDelete
  6. tq sis join giveaway by ceriteraibu.blogspot.com ni.. :)

    ReplyDelete


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.