Giveaway Kek Lapis Sarawak by Ain Syahirah.

by - November 20, 2016

Assalamualaikum wbt...

Giveaway Kek Lapis Sarawak by Ain Syahirah. | Siapa suka makan makan lapis Sarawak? Apa kata join giveaway ni. Mana tau ada rezeki.... Kek lapis Sarawak sedapppp.... Nak join klik banner di bawah....


http://nurain-syahirah.blogspot.my/2016/11/giveaway-kek-lapis-sarawak-by-ain.html


Syarat pun senang. Just follow apa yang dikehendaki je.... Giveaway berlangsung selama sebulan lebih bermula dari 20/11/2016 hingga 1/1/2017... Oklah, good luck pada yang join... All the best.... Sekian dulu, wassalam ....

You May Also Like

24 Orang yang komen.

  1. Gut luck cikla.. Lea pown join jugak..

    ReplyDelete
  2. Hai, thank for join this GA. Dah boleh semak nama peserta ye..:)

    ReplyDelete
  3. good luck

    http://akupenulisluarbiasa.blogspot.my/2016/11/giveaway-kek-lapis-sarawak-by-ain.html

    ReplyDelete
  4. Singgah sini ya . Selamat berjaya

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2016/11/giveaway-kek-lapis-sarawak-by-ain.html?m=1

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks fira singgah sini... good luck too..

      Delete
  5. singgah dari segmen yang sama

    https://misspurple17.blogspot.my/2016/12/giveaway-kek-lapis-sarawak-by-ain.html

    ReplyDelete
  6. SINGGAH DARI

    https://belogsjm.blogspot.my/2016/11/giveaway-kek-lapis-sarawak-by-ain.html

    ReplyDelete
  7. Goodluck :)
    http://dahyunn.blogspot.my/2016/12/giveaway-kek-lapis-sarawak-by-ain.html

    ReplyDelete
  8. goodluck..:)

    http://meinnameisthazrina.blogspot.com/2016/12/giveaway-kek-lapis-sarawak-by-ain.html

    ReplyDelete
  9. hai , singgah dari segmen yang sama

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2016/11/giveaway-kek-lapis-sarawak-by-ain.html

    selamat berjaya !

    ReplyDelete
  10. Bonde singgah sini dari segmen yang sama, Selamat Tahun Baru Cik La

    ReplyDelete


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.