Giveaway Pertama by Syera Rosli.

by - November 08, 2016

Assalamualaikum wbt....

Giveaway Pertama by Syera Rosli. | Jom join giveaway adik Syera kita ni.... Macam biasa, nak join klik banner di bawah....


 http://colourfullgirls02.blogspot.my/2016/11/giveaway-pertama-by-syera-rosli.html


Hadiahnya best best tau. Rugi tak join, manalah tau ada rezeki kita... Hihi... Giveaway tamat pada 15 November 2016... Sempat lagi ni... Lekas lekas.... Oklah, good luck pada yang join. Sekian dulu, wassalam.....

You May Also Like

22 Orang yang komen.

  1. Replies
    1. jom jom.. kita kasi gegar ga adik ni... hihi...

      Delete
  2. Thanks Join my giveaway :)
    Bagi yang tak dapat link instagram syera,
    Boleh rujuk post terbaru :)

    https://colourfullgirls02.blogspot.my/2016/11/teruja-dan-bersyukur.html

    Senarai Nama pun syera dah update

    https://colourfullgirls02.blogspot.my/2016/11/senarai-nama-peserta-giveaway-pertama.html

    Thanks again sbb join
    Yg takde instagram or facebook, takpe, syera terima penyertaan korang asalkan korang tak lupa follow blog syera :)
    Good Luck :)

    Sincerly,
    Syera Rosli

    ReplyDelete
  3. singgah

    https://belogsjm.blogspot.my/2016/11/giveaway-pertama-by-syera-rosli.html

    ReplyDelete
  4. all the best kak ! dah follow sini ,jom ke blog saya

    nfhuzairi.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. goodluck :D :D
    singgah lepas memanah.. hehe

    http://jackarcherpunyabelog.blogspot.my/2016/11/giveaway-pertama-by-syera-rosli.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi.... hihi...

      btw, tq sudi singgah .. good luck too..

      Delete
  6. Rajin cikla bersegmen :) best of luck cikla

    ReplyDelete


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.