Hai si burung punggok!

by - November 03, 2016

Hai si burung punggok! | Assalamualaikum wbt... Burung punggok ni boleh dikenali jugak dengan nama si burung hantu. Rasanya kalau burung hantu ni selalunya dikaitkan dengan cerita-cerita seram. Betul tak? Sebenarnya, cikla takdelah nak cerita banyak-banyak pasal burung hantu ni, cuma nak bagi korang tengok ni haaaaa..... Comel kan???

Hai si burung punggok!


Hai si burung punggok!
Hai si burung punggok!

Hai si burung punggok!
Hai si burung punggok!

Hai si burung punggok!
Hai si burung punggok!

Hai si burung punggok!
Hai si burung punggok!

Hai si burung punggok!


Yang gambar last tu macam abukan burung hantu, nampak macam duck je.. *saja nak menempellah tu... hihi.... By the way, kreatif sungguh orang yang membuatnya ni.... Brilliant...... Hehe.... Kalau buat salah satu hidangan makan adab adab pengantin, agak agak sesuai tak??? Hihi.... Oklah, just sharing. Sekian dulu, wassalam.....


Sumber : Facebook.com

You May Also Like

10 Orang yang komen.

  1. Kannn.kalau wat untk hidangan makanan pengantin ok jgak. Orang tak buat ,kita buat. Cik Renex obses dengan owlie ni. Huhu

    ReplyDelete
  2. Oo brung hntu ni brung punggok eyh? Mek baru tahu,.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan ada org ckp... "bagai punggok rindukan bulan....". :-)

      Delete
  3. Comel sangat...tapi burung punggok ni boleh dimakan...hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe....

      By the way, mcm lama tak nmpk PC on.. sihat??...

      Delete
  4. Kreafif sungguh orang yang menciptanya.
    Burung hantu yang boleh dimakan.

    ReplyDelete


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.