'Jomblo happy' lagu berhantu????

by - November 10, 2016

Assalamualaikum wbt....

'Jomblo happy' lagu berhantu???? | Cikla rasa ramai kot yang tau lagu ni. Kat radio pun banyak kali lagu dimainkan dalam satu hari. Sampai dah terhafal dah liriknya. Huhu.... Anak anak cikla pun dah asyik ulang ulang video lagu ni kat tab... Aduhai.... begitu dashyatnya penangan lagu jomblo happy ni.... Dekat YouTube pun dah sampai 11 juta lebih views... Berhantu tak berhantu kalau sampai berjuta juta orang tengok video lagi ni..... 

Apa maksud jomblo sebenarnya??? Huhu.... jomblo maksudnya 'single'... betul tak? ke bukan... hehe..... Pendapat cikla, lagu ni mungkin jadi siulan dan kesukaan sebab liriknya senang nak ingat kot. Dan melodinya yang 'catchy'....

Jomblo happy by Gamma1:

Sedikit pun ku tak merasa malu
Tanpa ada kekasih di hatiku
Bukan berarti ku tak punya rasa
Untuk menjalin cinta

Ku tak pernah merasa kesepian
Atau mengangap sebuah cobaan
Hidup ku ini penuh dengan cinta
Dan ku sangat bahagia

Jomblo happy
Memang pilihan hati
Bukan karna tak mampu
Untuk cari kekasih

Jomblo happy
Memang pilihan hati
Biar ku bisa bebas
Terbang kesana sini

Aku masih ingin terbang ke bulan
Dan memeluk semua bintang-bintang
Aku masih ingin terus berjalan
Tanpa ada ikatan

Tak kan ku biarkan rasa kecewa
Membuat ku diam dan tak bersuara
Ku yakin di suatu saat nanti
Ada cinta abadi

Jomblo happy
Memang pilihan hati
Bukan karna tak mampu
Untuk cari kekasih

Jomblo happy
Memang pilihan hati
Biar ku bisa bebas
Terbang kesana sini

Jomblo happy
Memang pilihan hati
Bukan karna tak mampu
Untuk cari kekasih

Jomblo happy
Memang pilihan hati
Biar ku bisa bebas
Terbang kesana sini

Jomblo happy
Memang pilihan hati
Bukan karna tak mampu
Untuk cari kekasih

Jomblo happy
Memang pilihan hati
Biar ku bisa bebas
Terbang kesana sini
Jomblo happy..... (Sumber lirik SINI.)

Jom tengok video klipnya yang dah sampai berjuta views tu.... Huhu... (Sumber : SINI)





Oklah, just sharing... Sekian dulu... Wassalam.....

You May Also Like

10 Orang yang komen.

  1. Haha. Honestly siqah pun suka lagu ni. Catchy. Best dengar :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan... cikla pun dah terminat dah dgn lagu ni...

      Delete
  2. Lagu ni memang tengah hot ni CikLa...budak busak pun suka lagu ni..lucu bila dengar dia orang nyanyi sambil menari..

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah... anak anak cikla pun asyik bukak lagu ni... siap hafal lagi.. huhu...

      Delete
  3. jomblo happy :P:P sllu dgr lagu ni auto jadi hafal!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. "jomblo happy mmg pilihan hati...hihi..."

      Delete
  4. Kinah lama mencari lagu ni cik la. Sedap pulak

    ReplyDelete
    Replies
    1. lama lama dgr best pulak lagu ni kan...

      Delete
  5. Mek suka kot lgu ni :) cerah mata klau time blik keje dgr lgu ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. he he... terus segar mata kan... terperangkap dlm jam pun rela... hihi..

      Delete


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.