Hari hujan perut lapar.....

by - November 22, 2016

Assalamualaikum wbt....

Hari hujan perut lapar..... | Hai... korang dah minum petang? Hujan hujan ni perut lapar je kan... Hihi....




Cikla minum susu kurma dengan roti je... (Cikla ada cerita pasal susu kurma ni di SINI) pun sedap jugak.... Oklah... just sharing... Sekian dulu, wassalam...

You May Also Like

24 Orang yang komen.

  1. Bahaya hujan2 sejuk2 ni kan..berat badan akak dari 53kg la ni dah 56kg...stressss

    ReplyDelete
  2. Sejuk sejuk badan banyak bakar tenaga nak panaskan badan. Sebab tu rasa lapar 😎

    ReplyDelete
  3. Hahahaha...tak sempat nak mimun petang..blk terus cari nasi..hihihi

    ReplyDelete
  4. Betul...bila cuaca mendung...hujan...sinonim sangat dengan lapar...sedapnya kalau ada ubi rebus dengan sambal ikn bilis..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboi PC. Sedap tu. Lama tak mkn.. lawan pulak dgn kopi O... sedapnyeeeee...

      Delete
  5. dapnya roti gardenia tu. dah la lepas hujan ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Roti ni mmg feveret... la ni dh ada mcm perisa kan... lembut je

      Delete
  6. kan cik La, hujan2 ni lapar memanjang kan :)

    ReplyDelete
  7. Wkmsalam.
    Kat sini petang tadi X ujan tapi mendung aje.
    Petang tadi pakcik minum teh O panas dengan kuih putu bambu.

    ReplyDelete
  8. roti ni dulu 60sen je klu tak silap, mmg kegemaran ank zie roti ni, suka yg coklat..perisa lain takmo..

    ReplyDelete
  9. musin hujan2 ni memang cepat lapar janganb kata roti.. makan nasi panas dgn ikan masin pun sedapat sangat ini..heheh

    ReplyDelete
  10. amboi...sedapnya..walaupun simple...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kdg2 yg simple itulah yg sedap. Kan Nieyl...

      Delete
  11. bestnya. mek minum petang hari tu buat jemput jemput or orang luar panggil cekodok :) minum dengan teh o panas :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah.. cek Odom pun sedap apa. cicah pulak dgn sambal sardin.. teringin lah pulak... waaaaa

      Delete


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.