27 November 2016

# just sharing and remind

Hold your wife's hand!

Hold your wife's hand! | Assalamualaikum wbt.... Cuba korang tengok gambar di bawah tu...  "Hold your wife's hand in the mall because if you let go, she'll start shopping it looks romantic but it's actually economic..." Nampak macam romantik, tapi ada udang disebalik batu rupanya. Haha... begitu ye....

Hold your wife's hand.


Hold your wife's hand
Hold your wife's hand! Sumber Google.


Kalau nak cerita bab 'berpegangan tangan' ni, cikla memang salute dengan pasangan yang sudah berusia tapi masih berpimpinan tangan kalau keluar. Memang dulu, kini dan selamanya romantik gitu. Bukan apa, kadang-kadang kita tengok pasangan yang muda beliau ni, masa bercinta je, amboi bukan main pegang tangan macam tak nak lepas.

Tapi, bila dah kawin, nak-nak pulak ada bila berjalan, haaa kau sorang depan, sorang belakang. Yang isteri sibuk duduk anak, yang dipimpin lagi. Yang cik suami pulak, amboi lenggang lengguk mak Minah jalan sendiri. Patut ke tak patut tu? Huhu...

Hanya mereka yang "melaluinya" jua yang mengerti... hihi....

Ehhh.... YES dah start ke belum ek? Mood nak bershopping ni macam diseru seru pulak dah. Hihi...

2 comments:

  1. hahaaa..sy fhm..abis la duit lau x pgg jap g

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha... wanita dan shopping berpisah tiada... hihi

      Delete


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.