30 November 2016

# my segmen bloglist

Keputusan pemenang SEGMEN BLOGLIST #1 DECEMBER CIKLAPUNYABELOGDOTBLOGSPOTDOTMY.

Assalamualaikum wbt....

Keputusan pemenang SEGMEN BLOGLIST #1 DECEMBER CIKLAPUNYABELOGDOTBLOGSPOTDOTMY. | Hai korang, dengan ini tamatlah sudah segmen bloglost pertama blog cikla ni. Terima kasih pada yang sudi join dan bagi support ye. Cikla appreciate sangat sangat tau. Mesti semua peserta tertunggu tunggu result kan. Kebetulan askar askar cikla tidur awal, so bolehlah cikla pilih siapa yang bertuah menghiasi bloglist blog cikla untuk bulan Disember ni... *Esok dah 1 Disember pun.




Dah dah, cikla pun tak nak buang masa banyak banyak, apa kata kita tengok siapa yang keeeennaaaa.... hihi.... Sebelum tu, korang boleh check no korang di SINI.


http://jombercontest.blogspot.my/2016/11/segmen-bloglist-1-december.html

Tahniah pada yang terpilih. Pada yang tak terpilih, korang boleh cuba lagi. Para peserta boleh blogwalking blog peserta lain... Oklah, sekian dulu, wassalam.....

16 comments:

  1. yeayy hehe ada mellya disitu πŸ™ˆ tahniah semua
    http://mellyacrayola.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Alhamdullilah terpilih ! Terima kasih banyak banyak ^_~ ♡

    ReplyDelete
  3. Tahniah semua pemenang, hihihi tak ada luck kali ni :P

    ReplyDelete
  4. Wkmsalam
    Tahniah kepada yang terpilih.

    ReplyDelete
  5. ALHMDULILAH..TY CIKLA.. THNIAH BUAT SEMUA PEMENANG YA LAIN :)

    ReplyDelete
  6. tahniah buat pemenang . tadak rezezki kali nih . hehe

    ReplyDelete
  7. Tahniah semua kepada pemenang :) Siqah miss contest ni :(

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah. terima kasih cikla hehe

    ReplyDelete


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.