Menang giveaway birthday by cik Eyz.

by - November 01, 2016

Assalamualaikum wbt.....

Menang giveaway birthday by cik Eyz. | Hai korang..... Sejuk mendung je hari ni kan? Kalau dah sejuk sejuk macam ni, perut pun asyik lapar je... huhu... Tak pe tak pe... lepas ni kita pergi cari makan. Meh baca dulu apa yang cikla nak share ni... Sebelum ni, cikla ada join giveaway anjuran Cik Eyz ni. Syukurlah, rezeki cikla menang salah satu hadiah giveaway ni.... Haa... hadiah ni lah yang cikla nak share..... cikla dapat simkad ONEXOX pelan prabayar.... Baru tadi abang posmen datang hantar.....





Actually, cikla memang ada dengar jugak pasal simkad ONEXOX. Tapi, takdelah 'amik pot' sangat kata orang..... Kebetulan, dah rezeki cikla dapat simkad ni, bolehlah cuba... best ke idak yeee.....

Untuk more detail pasal simkad ni korang boleh klik SINI je.... Terima kasih ye cik Eyz atas hadiahnya ini..... Nanti buatlah giveaway lagi. Cikla support awak... Hihi.... Oklah, just sharing. Sekian dulu, wassalam......


*psssttt.... cikla nak tanya, macam mana nak TopUp simkad ni ek? Ke TopUp macam telco biasa, pergi kedai je.... *curious jap....

You May Also Like

8 Orang yang komen.


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.