03 November 2016

# blog story

Menang segmen 12 jam bloglist #23 by Mialiana.

Assalamualaikum wbt....

Menang segmen 12 jam bloglist #23 by Mialiana. | Alhamdullilah, rezeki cikla menang segmen anjuran blogger Mialiana. Rasa cikla, ada beberapa kali cikla join segmen ni, tapi kali ni baru ada rezeki terpilih.....





Tengok tu.... dah tersenarai dalam bloglist beliau... Seronoknya.... blogger glemer ni..... hihi...




Semoga tersenarainya blog cikla ni akan dapat membantu menaikkan trafik blog yang suam suam hangat hangat kuku ni... hihi... Tahniah jugak pada yang lain... Oklah, just sharing... Sekian dulu, wassalam.....

7 comments:

  1. Alhamdulillah tahniah cikla :)

    theathra.blogspot.my

    ReplyDelete
  2. tahniah! terima yer singgah arepnakbebel.com! saya follow sini #395

    ReplyDelete
  3. Wahhh... Tahniah! And salam perkenalan.. :D

    ReplyDelete
  4. Eh sama la kita tersenarai dalam blog kak mia. Tahniah cik la

    ReplyDelete


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.