Pamoga VS Qu Puteh!

by - November 16, 2016

Assalamualaikum wbt....

Pamoga VS Qu Puteh! | First time rasa.... Cikla ingatkan air berkarbonat, rupanya macam jus je... Pamoga tu campuran beri biru dengan delima. Yang Qu Puteh tu pulak, campuran anggur dengan kolagen dan madu. Dua dua rasanya masam masam manis kelat kelat sikit... *haaa kau, semua ada... hihi...



minuman pamoga dan qu puteh

minuman pamoga dan qu puteh


Korang dah rasa tak? Cubalah kalau belum pernah try... Hihi... Alhamdullillah, mujur ada Pamoga... Qu puteh, Qu puteh barulah puteh... hihi...

Oklah, just sharing... Sekian dulu, wassalam...

You May Also Like

14 Orang yang komen.

  1. Replies
    1. mmg sedap... kalau minum sejuk mmg mabeles...

      Delete
  2. hahahaha... Unni bru tau ada jual dalam mcm tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya ni antara yg latest produk keluaran Vida Beauty..

      Delete
  3. baru tahu pamoga ada dlm tin..hahha
    senang la kerja pah ni minum bolh simpan dalm peti sejuk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sblm ni mmg cikla pernah tgk iklannya kt TV. kebetulan suami cikla beli 1katon tu... entah apa mimpi dia.. tu yg dpt rasa tu.. hihi

      Delete
  4. Replies
    1. bg yg suka masam masam manis mmg jadi feveret lah...

      Delete
  5. Replies
    1. sedap... minum sejuk lg best tau.. Segar je rasa..

      Delete
  6. mujur ada pamoga..hahaa..sllu tgk iklan je

    ReplyDelete


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.