24 November 2016

# idea kreatif

Semuanya daripada pasu!

Semuanya daripada pasu! | Assalamualaikum wbt... Orang cakap kalau dah berbakat tu, macam macam idea boleh dihasilkan kan? Bagi je lah apa benda pun pada dia, mesti menjadilah benda yang kadang kadang kita pun tak terfikir. Cantik sangat.  Inilah salah satunya. Jom tengok. Semuanya daripada pasu!

Semuanya daripada pasu!


Semuanya daripada pasu!
Semuanya daripada pasu!

Semuanya daripada pasu!
Semuanya daripada pasu!

Semuanya daripada pasu!
Semuanya daripada pasu!

Semuanya daripada pasu!
Semuanya daripada pasu!

Semuanya daripada pasu!
Semuanya daripada pasu!


Uiii..... Comelnya keluarga penguin tu kan? Memang unik dan memang berbakat sungguh siapa yang menghasilkan ni semua *terkagum pulak kita... hihi...

Oklah, just sharing. Sekian dulu, wassalam.....


Sumber : Facebook/DIY CRAFTS AND PROJECTS .

14 comments:


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.