13 November 2016

# contest

Shanghai Fridge Magnet Giveaway By Jari Manis & Scdha Sein Travel.

Assalamualaikum wbt....

Shanghai Fridge Magnet Giveaway By Jari Manis & Scdha Sein Travel. | Terlebih dahulu, thanks Mek sebab tag cikla. Dah lama kot cikla ditag, tapi baru nak join ni... Hihi.... Jangan marah naaa... Korang pun yang belum join, Jom join sama... lagi ramai lagi best... Meriah gitu... Macam biasa, nak join klik banner tu.... 

 http://jarimanistravel.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html



Syarat senang je. Hadiah pun best,banyak tu... 10 hadiah untuk 10 pemenang. Manalah tau kita salah seorang daripadanya kan... rezeki.... Hihi.. Giveaway berlangsung selama sebulan... lama tu... 7/11/2016 hingga 7/12/2016.... 

So... untuk memenuhi syarat cikla nak tag KinNaz untuk join sama. Yang lain pun boleh join jugak.... Oklah, good luck pada yang join. Sekian dulu, wassalam....

25 comments:

  1. Terima kasih CikLA sudi join GA dari Sis JM dan SS...semoga berjaya ye

    ReplyDelete
  2. i'm follow u back #400 keep in touch okey

    ReplyDelete
  3. Terima kasih sudi join... Good luck yeahhh... Done follow #401

    ReplyDelete
  4. gud luck..yuk pun join gak contest nie..
    http://perniagaan-yuk.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

    ReplyDelete
  5. singgah dr segmen yg sama :) all the best

    ReplyDelete
  6. hi, saya datang dari GA yang sama.. done follow sini :)
    Good Luck!

    ReplyDelete
  7. Blogwalking sini..
    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

    Jemput join http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/11/november-giveaway-by-cp.html

    ReplyDelete
  8. Tinggal jejak kat sini..
    https://kasihkuamani.blogspot.my
    All the best

    ReplyDelete


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.