RAKAN BLOG

Sunday, November 13, 2016

Shanghai Fridge Magnet Giveaway By Jari Manis & Scdha Sein Travel.

Assalamualaikum wbt....

Shanghai Fridge Magnet Giveaway By Jari Manis & Scdha Sein Travel. | Terlebih dahulu, thanks Mek sebab tag cikla. Dah lama kot cikla ditag, tapi baru nak join ni... Hihi.... Jangan marah naaa... Korang pun yang belum join, Jom join sama... lagi ramai lagi best... Meriah gitu... Macam biasa, nak join klik banner tu.... 

 http://jarimanistravel.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html



Syarat senang je. Hadiah pun best,banyak tu... 10 hadiah untuk 10 pemenang. Manalah tau kita salah seorang daripadanya kan... rezeki.... Hihi.. Giveaway berlangsung selama sebulan... lama tu... 7/11/2016 hingga 7/12/2016.... 

So... untuk memenuhi syarat cikla nak tag KinNaz untuk join sama. Yang lain pun boleh join jugak.... Oklah, good luck pada yang join. Sekian dulu, wassalam....

25 comments:

  1. Terima kasih CikLA sudi join GA dari Sis JM dan SS...semoga berjaya ye

    ReplyDelete
  2. i'm follow u back #400 keep in touch okey

    ReplyDelete
  3. Terima kasih sudi join... Good luck yeahhh... Done follow #401

    ReplyDelete
  4. gud luck..yuk pun join gak contest nie..
    http://perniagaan-yuk.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

    ReplyDelete
  5. singgah dr segmen yg sama :) all the best

    ReplyDelete
  6. hi, saya datang dari GA yang sama.. done follow sini :)
    Good Luck!

    ReplyDelete
  7. Blogwalking sini..
    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

    Jemput join http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/11/november-giveaway-by-cp.html

    ReplyDelete
  8. Tinggal jejak kat sini..
    https://kasihkuamani.blogspot.my
    All the best

    ReplyDelete

Kalau nak komen, komenlah. Tapi, biarlah komen yang sopan dan tidak menyentuh sensitiviti sesiapa tau. Cikla aprreciated sangat. InshaAllah, Cikla akan balas kunjungan korang dan singgah blog korang jugak.... Ok... TQ!