01 November 2016

# my story

Sudah 1 November....

Sudah 1 November.... | Assalamualaikum wbt. Pagi 1 November, sejuk je.mMalam tadi hujan, lebat jugak. Tapi, kejap je dah masuk November kan? Korang sedar tak ni?? Dusss dusss, cikla ooo ciklaaaa. November ni tau, dah nak sampai hujung tahun dah. Dah tercapai ke semua azam korang tahun ni.Tinggal 2 bulan lebih je tau ni nak habis tahun.


Oklah, walau apapun, syukurlah sebab kita masih diberi peluang menikmati nikmat hidup. Semoga hidup kita sentiasa diberkati. Amin.

Have a nice day.... 

3 comments:


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.