Top commentator Oktober 2016.

by - November 01, 2016

Assalamualaikum wbt....

Top commentator Oktober 2016. | Macam biasalah, bila masuk je bulan baru cikla nak tayanglah siapa yang dok rajin selalu singgah dan mengomen di blog ni. Kali ni cikla senaraikan 5 je tau.... Top five kata orang.... hihi... Jom kita tengok siapa kelima lima insan itu....





Wah... nampaknya blogger Ayunie aka Mek masih mengungguli carta. Terima kasih intan payung ye Mek.... Sudi jadi pengunjung dan pengomen setia blog kerdil ni.... Sep sikit.... hihi.... Macam biasa, cikla akan pilih seorang yang bertuah untuk cikla bagi cenderahati. Tapi, kan cikla rasa macam nak guna random.org. Sebab, rasanya Mek dah pernah terpilih terima cenderahati dari cikla kan. Apa kata, kita bagi peluang kat orang lain pulak.... Boleh kan Mek... Hihi... *sampai libas libas tudung....

Dah dah.... cik random, apa lagi jalankan tugas cik ye... kita tengok siapa yang kena... ahaaaaa....




Wah.... No.2... Blogger WarisanPetani. *nak panggil abang ke pakcik ni... hihi... By the way, tahniah cikla ucapkan. Macam biasa, nanti send detail kat email arinillalove82@gmail.com
 
Nama:...
Alamat:...
No phone:....(untuk makluman penghantaran cenderahati).

Pada yang lain, terima kasih singgah dan komen sini ye.... Cikla hargai sesangat. Meriah blog cikla dengan kehadiran korang... Pasal cenderahati lepas ni, jangan risau lepas ni rezeki korang pulak... ok.....

Oklah, majulah blogging untuk negara... ehehe.... Sekian dulu, wassalam....

You May Also Like

12 Orang yang komen.

  1. Waa kinah jadi top 5 yehaaa. Terima kasih cik la

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama sama... tq kinah selalu singgah sini...

      Delete
  2. ingat nak try jugak kat blog..
    tahnain yang menang..
    btw, jemput singgah my page =)

    ReplyDelete
  3. Seperti biasa.. Mek menjadi top komentor hihi

    ReplyDelete
  4. Wkmsalam.
    Tqvm Cikla
    Nanti pak cik hantar maklumat tu.
    Tahniah juga kepada Mek kerana sentiasa mengungguli.

    ReplyDelete


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.