END - NEW YEAR GIVEAWAY BY IZZATI ATHIRAH.

by - December 11, 2016

Assalamualaikum wbt...

END - NEW YEAR GIVEAWAY BY IZZATI ATHIRAH. | Jom join giveaway ni.. Hadiah best oooo... Jom jom..


End- new year giveaway by izzati athirah.
Klik banner untuk join!


So, untuk memenuhi syarat cikla pilih gambar berikutnya untuk di 'throwback'.....


Cikla dengan  anak anak
Gambar kenangan masa pergi ke Farm in the city. *Nak baca cerita pasal ni di SINI. Lima beranak je... Budak budak paling happy dan excited...


Giveaway tamat pada 31 January 2017 jam 12 am. Hadiah best... ada novel, topup.. dengan shawl neelofa lagu... So, apa lagi. Jom join ramai ramai. Oklah, good luck pada yang join. All the best... Sekian dulu, wassalam.....


You May Also Like

15 Orang yang komen.

  1. Comel anak2 cikla, mcm kami adik beradik, rambut tak sama, hahaha. All the best tau cikla.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah... yg Kakak Ika kerinting. Kakak Mia lurus. Abg Ammar kerinting +lurus. Baby Zara lurus..

      Btw, thanks Mai..

      Delete
  2. Comelnya.. Sweet je semua.. Btw good luck cikla

    ReplyDelete
  3. Thanks sebab sudi join my first GA :) Semoga berjaya!

    ReplyDelete
  4. singgah dari segmen yang sama

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2016/12/end-new-year-giveaway-by-izzati-athirah.html

    ReplyDelete
  5. GOODLUCK... :D

    jemput join GA ni sekali http://sishawa.blogspot.my/2017/02/giveaway-hawa-tanya-ini-blog-siapa.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks ..

      InshaAllah... nanti Cikla join...

      Delete
  6. check link peserta di sini http://bilabosanmenjelma.blogspot.my/2016/12/senarai-peserta-end-new-year-giveaway.html

    ReplyDelete


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.