31 December 2016

# my segmen bloglist

SEGMEN BLOGLIST JANUARI CIKLAPUNYABELOGDOTBLOGSPOTDOTMY.

Assalamualaikum wbt....


~~~~~SEGMEN TAMAT~~~~~~


SEGMEN BLOGLIST JANUARI CIKLAPUNYABELOG DOT BLOGSPOT DOT MY. |  *this is sticky post until 8 pm on 31 December 2016. Scroll ke bawah untuk baca entri terbaru. TQ! 

Hai korang..... Tak lama lagi dah nak masuk tahun baru 2017 kan. So, macam biasa cikla nak cari bloglist baru untuk blog cikla ni. Kali ni cikla mulakan segmen awal sikit, mudah mudahan ramai yang boleh join.


SEGMEN BLOGLIST JANUARI CIKLAPUNYABELOGDOTBLOGSPOTDOTMY.


Korang jangan salah sangka pulak nanti dapat hadiah anak ayam warna warni macam dalam gambar tu. Haha... Gambar tu takde kena mengena hokay.... hanya gambar hiasan semata mata...  Dah.. jom kita tengok syaratnya dulu...

  • Follow blog ni pada yang belum follow di SINI. Nanti cikla akan followback.
  • Follow g+ di SINI. (optional)
  • Follow twitter di SINI. (optional).
  • Follow Instagram di SINI. (optional).
  • Like fb page di SINI. (optional)
  • Selepas itu, buat satu entri ringkas yang bertajuk SEGMEN BLOGLIST JANUARI CIKLAPUNYABELOGDOTBLOGSPOTDOTMY.
  • Masukkan banner di atas dalam entri tersebut, kemudian linkkan ke entri ini.
  • Lastly, tinggalkan link entri korang di ruangan komen.
  • Siap.


Senang je kot syaratnya kan... So, segmen bermula sekarang, 11/12/2016 hingga 31/12/2016 (pukul 8 malam). Cikla akan pilih 10 blog bertuah yang akan menyerikan bloglist blog ni nanti dan akan duduk dalam bloglist selama sebulan.... Penyertaan kurang dari 10, automatik semua akan masuk dalam bloglist. Pemilihan akan dibuat secara rawak menggunakan khidmat random.org. Korang digalakkan blogwalking sesama sendiri jugak.... ^_^

So, apa lagi... Meh meh join cepat... I hope your support... Oklah, sekian dulu... Selamat bersegmen korang....

Terima kasih.... wassalam....

69 comments:

  1. JOIN

    https://belogsjm.blogspot.my/2016/12/segmen-bloglist-januari.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sudi join... Good luck, happy blogwalking... :-)

      Delete
  2. saya join yer cikla

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2016/12/segmen-bloglist-januari.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sudi join... Good luck, happy blogwalking... :-)

      Delete
  3. pokcik join ..

    http://www.pokcikblogger.com/2016/12/segmen-bloglist-januari.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sudi join... Good luck, happy blogwalking... :-)

      Delete
  4. salam...join

    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2016/12/segmen-bloglist-januari.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sudi join... Good luck, happy blogwalking... :-)

      Delete
  5. lapor diri, unni join yer

    https://unnianje.blogspot.my/2016/12/segmen-bloglist-januari.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sudi join... Good luck, happy blogwalking... :-)

      Delete
  6. Kinah join

    http://ape-kinah.blogspot.my/2016/12/segmen-bloglist-januari.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sudi join... Good luck, happy blogwalking... :-)

      Delete
  7. Join... :)

    http://www.huhahuhajerr.com/2016/12/segmen-bloglist-januari.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sudi join... Good luck, happy blogwalking... :-)

      Delete
  8. Join sini :)

    http://chanchueshahida.blogspot.my/2016/12/segmen-bloglist-januari.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sudi join... Good luck, happy blogwalking... :-)

      Delete
  9. join

    http://missinspirit.blogspot.my/2016/12/segmen-segmen-bloglist.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sudi join... Good luck, happy blogwalking... :-)

      Delete
  10. join

    http://missinspirit.blogspot.my/2016/12/segmen-segmen-bloglist.html

    ReplyDelete
  11. Berilah anak ayam tu sebagai hadiah

    ReplyDelete
  12. http://www.bondezaidalifah.com/2016/12/segmen-bloglist-januari.html

    join sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sudi join... good luck.. happy blogwalking...

      Delete
  13. Assalamualaikum Cikla, saya join tau..

    http://starlavenderluna.blogspot.com/2016/12/segmen-bloglist-januari.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam... Tq sudi join... good luck.. happy blogwalking...

      Delete
  14. Sab join ^_^

    http://bluechoralpearl.blogspot.my/2016/12/segmen-bloglist-januari.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sudi join... good luck.. happy blogwalking...

      Delete
  15. join jugak bloglist ni! Hihi

    https://farhanajafri.blogspot.my/2016/12/segmen-bloglist-januari.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sudi join... good luck.. happy blogwalking...

      Delete
  16. farrah join :D

    http://frrhnd.blogspot.my/2016/12/segmen-bloglist-januari.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sudi join... good luck.. happy blogwalking...

      Delete
  17. Nani join :)
    http://www.inanihazwani.com/2016/12/segmen-bloglist-januari.html#.WFVCKY197IU

    ReplyDelete
    Replies
    1. URL awk yg betul...

      http://www.inanihazwani.com/2016/12/segmen-bloglist-januari.html

      Delete
    2. Tq sudi join...good luck.. happy blogwalking..

      Delete
  18. cerita hantu :) http://cerita-hantu.com

    ReplyDelete
  19. saya join :D

    http://nurain-syahirah.blogspot.com/2016/12/segmen-bloglist-januari.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sudi join...good luck.. happy blogwalking..

      Delete
  20. Sy join jugak

    bajetciputselerabesar.blogspot.my/2016/12/segmen-bloglist-januari.html?m=1

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sudi join...good luck.. happy blogwalking..

      Delete
  21. http://haslinyda-umairah.blogspot.my/2016/12/o-segmen-bloglist-januari.html

    OK DONE
    SAYA JOIN

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sudi join...good luck.. happy blogwalking..

      Delete
  22. https://zielazie.blogspot.my/
    Done follow...
    Join..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq follow...

      Awk ckp join, tp mana URL nya?

      Delete
  23. join cikla :)

    http://www.sayidahnapisah.com/2016/12/segmen-bloglist-januari.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sudi join...good luck.. happy blogwalking..

      Delete
  24. akak join...
    http://www.sheilainspire.com/2016/12/segmen-bloglist-januari.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sudi join...good luck.. happy blogwalking..

      Delete
  25. Join :D
    http://mellyacrayola.blogspot.com/2016/12/segmen-bloglist-januari-ciklapunyabelog.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sudi join...good luck.. happy blogwalking..

      Delete
  26. Assalamualaikum..
    Cik Nur turut serta ^_^
    http://dhia-manja.blogspot.my/2016/12/segmen-bloglist-januari.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sudi join...good luck.. happy blogwalking..

      Delete
  27. Saya join...

    http://jombercontest.blogspot.my/2016/12/segmen-bloglist-januari.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sudi join...good luck.. happy blogwalking..

      Delete
  28. meriah sini, good luck cik la..

    ReplyDelete
  29. Joined! Nice to meet you :D

    http://afifahaddnan.blogspot.my/2016/12/bloglist-segmen-segmen-bloglist-januari.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sudi join...good luck.. happy blogwalking..

      Delete
  30. Haii..sy join..

    http://rosharamani.blogspot.com/2016/12/segmen-bloglist-januari.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sudi join... Good luck, happy blogwalking... :-)

      Delete
  31. http://www.nooratikahramli.com/2016/12/segmen-bloglist-januari.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sudi join... Good luck, happy blogwalking... :-)

      Delete
  32. join

    http://itsmelyya.blogspot.my/2016/12/segmen-bloglist-januari.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sudi join... Good luck, happy blogwalking... :-)

      Delete
  33. Ikut join ya kak...Visit back ya my blog di pengalamanseram.com. tks

    ReplyDelete


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.